4 Eylül 2012 Salı

Bamya hakkında herşey-1

Abi tam şu karşıdaki boş arazide yımazlarla top oynuyoduk. Benimde elimde ekmek vardı, onu yiyodum. Evde içine patates koyduydum.. Tam ekmeen sonunu ısıracam bu maymun Ali rıza gol attı. Geldi sarıldı bana. Ekmee düşürdü ayıoğlu ayının oğlu. Hiç sevmem gavatı. 3 aydır babasının katıldığı operasyonları çökerttiği örgütleri annattı durdu. Meğerisem bu gavatın babası meslek yüksek okulunun kapısında güvenlik görevlisiymiş .Geçen gün annemle neziha teyzemgile gittik, o söyledi. "Allah başa vermesin Fadime gine bizim herifler iyi bak görmüyon mu sapık ömeri gine yüğsekokulda şikayet etmişler bunu el kadar kızlara dokunduruyomuş dürzü" dedi. Neziha teyze geçende Hakan bakkala dürzü demişti. Dürzü ne demek aabi?

*Ne anlatıyosun lan sen

He işte tam patatesli ekmeemi yerden almak için eğildimdi... Sonra bi baktım bizim kalenin orıya; yeşil giyimli adamlar geldi. Içlerinden en çelimsiz olanı bizim emrullaha yaklaşıp onunla konuşmaya başladı. Bir ara emrullahın çok biliyosanız siz geçin lan dediğini duydum. Emrullahın kizip kaleden çıkmasindan korktuk onu aslında ne kadar iyi kaleci olduğuna ikna etmek için yanina gittik. Topta emrullahın topuydu hemen topu diğer kaleye doğru vurduk...gider falan diye işte aabi. 

Neyse biz bi kaç adım attık adamlar birden yok oldu aaabi.!!

 Ayni selena gibi. gerci yok bucur cadidaki gibi gittiler donerek gittiler cunku. Nooldu lan Emrullah adamlar sana parmak mi atti dedik. Gulduk... Hem Emrullah daha ergenligede girememis gerizekali. Yok dedi onlar uzayliymis banada su kagidi verdiler. Hemen aldim elinden kagidi. Okumasida zayif bu emrullahin. Cuzde de daha elif beyi gecemedi dinsiz. oynamayida bilmiyo bizde galiye aliyoz naapalim abi arkadas sonucta. 

Al kagitta burda aabi. Aaabi o telsiz kac metre çekiyo? 



Kagit*************************
секс бамия действительно помочь.
Bol bol Bamya tüketin. Güç onun içinde. 

                                 İMZA
                                 Kutsal keşif  tayfası subayı Albedonun oğlu Chakotay @ icarus no:23/269  
                                 TARİH
                                 Milattan sonra 2 milyarıncı elektrik yılı