8 Aralık 2011 Perşembe

Senaryo denemesi 2/Alo

Alo-Hayati ÇAYCI

Birbirini tanımayan oğlanla kız yönleri birbirine bakar vaziyetteki iki masada oturmuş çay içerler. masalarının arasında bi kaç masa daha vardır. ikiside yalnızdır. ikiside ince belli bardaktan çay içer. ikiside diğerini inceden keser. Başta karşıdakine farkettirmeden yapılan kaçamak bakışlar birazdan alenileşmeye başlar. Birara oğlan çayını yudumlamak için bardağı ağzına götürür yaklaşan bardağa bakmak yerine kıza bakmayı tercih eden oğlan sıcak çaydan bir kaç damlayı üstüne döker.. Kız güler. Oğlan cesaret alır. çayı bırakıp ayağa kalkar.. kızın olduğu masaya doğru yürümeye başlar.. masaya yaklaşmışken kızın telefonu çalar. oğlan henüz masaya ulaşmamıştır. kız telefonunu açar:

-Alo........Ayy Aşkım bende seni çok özlediiim.. Napıyosun?

Oğlan kızı duyacak kadar yakındadır. duyar ve hızını biraz artırıp kızın masasının yanından geçerek dışarıya kapının önüne çıkar..

oğlan kapının önüne çıktıktan sonra:::

1-dışarısı yağmurludur.oğlan kapının önünde 10-15 saniye bekler.Tentenin altında yağmura girmek için hazırlanır. Ekranda yalnız o görünür.

2-oğlan dururken ekran 2 ye bölünür. ekranın solunda kız telefonla konuşur.Bu sırada oğlan yağmurun altına girer ve yürümeye başlar.

3-Oğlan yürür kız telefonla konuşur ve biraz sonra ekran 3'e bölünür. Ekranın en solunda bu kez 6-7 yaşlarında telefonla konuşan sevimli bir kız çocuğu görünür.. ekranın en sağındaki oğlan görüntüden kayboluncaya dek ekran böyle kalır. oğlan görüntüden kayboldumu film biter...

Karakterler:
Oğlan
Kız
Yeğen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder